3 posts / 0 new
Poslední příspěvek
iriska213's obrázek
Offline
Příspěvků: 37
umývačka pacek

Lidičky, má někdo zkušenosti s touto umývačkou pacek PawPlunger?
Když myji packy své obrovské goldence v lavoru v naši malé předsíni, tak tam potom máme moře rozlévané a ještě půl hodiny trvá úklid. Doufala jsem, že se tato novinka bude prodávat teď na Hanácké výstavě v Brně, ale nebyla tam. Škoda, chtěla jsem to ohmatat…

esch1's obrázek
Offline
Příspěvků: 1
umývačka

ahoj, našla jsem ji třeba tady:
ale cena je teda docela strašlivá:-( zvlášť jen na vyzkoušení:-) ještě jsem ho našla v akci za 600,-, na tom videu to vypadá docela zajímavě,akorát nechápu tu cenu za kousek plastu a pár štětin uvnitř:-( ale když má moje hafuška špinavé packy, tak většinou jsou taky špinavé chlupy na břiše, takže zůstaneme u sprchy:-( ale koukala jsem na další výrobky té firmy a moc mě zaujal nástavec na vysavač na vyčesávání chlupů. To by teda byla bomba. Taky by mě zajímaly případné zkušenosti.

Radek Gelnar's obrázek
Offline
Příspěvků: 9
Kožené hračky

Dobrý den,
rád bych vám nabídl výrobky pro psy zhotovené z hovězí kůže.Vyrábíme zásadně z českých surovin,kromě kevlarových nití,které dovážíme z Německa.Jsme přímí výrobci,proto máme velice přijatelné ceny a jsme velice pružní při plnění přání svých zákazníků.Jedná se o pešky, kousací kůže a hračky pro střední a velká plemena. Jsme schopni také vyrobit pomůcky na přání zákazníka. Pokud Vás naše výrobky osloví,velice rádi s Vámi navážeme spolupráci.Fotky mám v galerii.
S pozdravem
Radek Gelnar