5 posts / 0 new
Poslední příspěvek
Panda 15's obrázek
Offline
Příspěvků: 15
Jak se starat o zakrslého králíčka?

Chtěla bych si o Vánocích pořídit zakrslého králíčka popř. berana a chtěla bych poradit jak se o něj starat! Předem díky za každou radu!! :)

zvireci-mamka's obrázek
Offline
Příspěvků: 5
Ráda poradím :-)

Dobrý den, mám ročního králíčka, kterého jsem si koupila když mu byly dva měsíce :-). Kralíček potřebuje každý den seno, zrní a samozdřejmě čistou vodu, ja osobne davam každý den do vody meho kralicka acidomid je to protibakterialni roztok, takze chrani kralicka, aby se mu do střev nedostávaly bakterie. Klec klidne muze být 60 x 32 cm :-). ale lepsi je 70 x 40 cm, jestli budete chtit poslu odkaz, na levny a kvalitny zverimex staci rict :-). Podestýlka může být například : piliny, hobliny, válečky, kukuřice :-).Ja pouzivam valecky, protoze muj kralicek mel zanet spojivek z pilin :-(. A čistí se kralíček podle potřeby klidne po 2 nebo 5 dních :-). Kdyby byl nejaky dotaz piste :-). Nashledanou

S pozdravem Odehnalová :-)

Panda 15's obrázek
Offline
Příspěvků: 15
Děkuji!

Moc děkuji za rady!!! Velice mi pomohly! :)
Katka

zvireci-mamka's obrázek
Offline
Příspěvků: 5
Nemate zac, kdykoli poradim

Nemate zac, kdykoli poradim :-)

pit
pit's obrázek
Offline
Příspěvků: 1
acidomid

Nechci tě poučovat ale pokud mu dáváš vodu z vodovoního řádu acidomid nemá zas takový smysl. Podle návodu se použivá hrozí li přemnožení patogeních organismu,ty se nejčastěji vyskytnou z fekalii. Tudíž používáme pitnou vodu v pítku patogeny ani koky se ve vodě nemužou vyskytnou. Pokud chcete vodu stabilizovat spíš bych používal něco co zabrání nárustu řas nebo co podporuje trávení. Např bioenzym K od Harmonicu. Jinak ve střevách musí být velké množství mikroorganismu, ale jen těch dobrých a acidomid je dezinfekce zabije vše živé ve vodě.